2021 Yılının En Çok Satan Elektronik Sigara Markaları

2021 Yılının En Çok Satışı Yapılan Elektronik Sigara Markaları

2021 Yılının En Çok Satışı Yapılan Elektronik Sigara Markaları nelerdir? PodTurkey tarafından kaleme alınan kaliteli esigara markaları ve bu ürünler hakkında yapılan değerlendirmeleri sizler için bu makalemizde yer vereceğiz. Makalemizin başında belirtmek isteriz ki, okuma sonrasında aklınıza takılan tüm soruları yorum bölümünden bizlere yazabilirsiniz.

Elektronik Sigaradan Daha Ötesi Pod Modelleri

Son 3 yılda standart elektronik sigara cihazlarından farklı bir sistemle çalışan Elektronik Sigara Pod modelleri en çok satışı yapılan ve kullanıcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan ürün çeşitlerinin başında gelmiştir. Kullanımı gayet pratik, düğme ya da dolum gerektirmeyen bu ürünlerin başında ki marka elbette JUUL olmuştur. Kendine özgü pod sistemi, arıza, akıntı ya da sıçratma yapmayan teknolojik yazılımı ve kendine özgü şıklığı ile bu markayı ilk sırada yer vermeyi uygun buluyoruz.

4’lü olarak satışı yapılan Juul Pods çeşitlerinin satışı da yaygın olup, tropikal meyve ve tobacco tütün çeşitleri ile rahatlıkla satın alıp kullanabileceğiniz kartuş çeşitleri PodTurkey stoklarında yer almaktadır. Juul Kullanımı ve kalitesi ile ilgili daha fazla detaylı bilgi için Juul kategori sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Genellikle Juul Elektronik sigara diye tabir edilse de elektronik sigara olarak tanımlamak bu markaya haksızlık olur diye söylemek yerinde olacaktır.


Kullan At ile Çalışan Puff Bar Elektronik Sigara Modelleri

En çok satılan puff bar elektronik sigara çeşitleri
En çok satılan puff bar elektronik sigara çeşitleri

Likit dolumu ve Şarj etme gereği duyulmayan bu ürün ortalama 800 çekim ve 650 mAh kendinden pil yapısı ile pratik bir kullanım sunmaktadır. İlk defa elektronik sigara kullanmak isteyenlerin tercih ettiği bu özel ürünler yoğunluk olarak özel meyve aromalı tatlara sahiptir. İlgili modelleri incelemek ve meyve aromalarını görmek için Puff Bar kategorisini inceleyebilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Renkli Elektronik Sigara Çeşitleri

Puff bar elektronik sigara çeşitleri tropikal meyve aromaları renginde tasarımlara sahiptir. Bu noktada en sevdiğiniz meyve aromaları tarzınıza en uygun renk seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır. Diğer noktada Juul cihazların farklı ve özel renk seçenekleri mevcuttur. Bunlar Gold, Yakut Kırmızısı, Turkuaz ve Siyah renklerdir. Juul cihazlarının orijinal rengi Silver yani Gümüş rengi olup, sadece farklı cihaz renk seçeneklerini de sitemizden kapıda ödeme imkanı ile güvenle sipariş edebilirsiniz.

En Ucuz ve En Hafif Elektronik Sigara Hangileri?

PodTurkey sitemizde yer alan tüm ürünler en uygun fiyat politikası ile satışa sunulmuş olup, ucuzluk bakımından en ucuz elektronik sigara yine kullan at sistemi ile çalışan Puff Bar ürünleridir. Hafiflik açısından da oldukça hafif ve avuca rahat oturan kibar bir tasarımı vardır. Hafiflik noktasında JUUL dünyanın en hafif sigarası olup sadece 14 gram ağırlığındadır. Eğer sizde En Ucuz E-Sigara markası arayışındaysanız ve çok fazla uğraşma istemiyor ve meyve aromalarını seviyorsanız tercih etmeniz gereken Puff Bar Plus modellerini inceleyebilirsiniz.

Smok ve Joyetech Elektronik Sigara Markaları

2017 yıllarında yüksek oranda satılan Joyetech eGo Aio ve Smok Alien gibi elektronik sigara ürün çeşitleri likit problemleri ve yedek parça sorunları sebebi ile hem talep azaldı hem de yeni ürünlerin satışları kalite açısından da bunların önüne geçmiş bulunmaktadır. Sitemizde de satışa kapalı olan bu ürünler clapton tel ve Elektronik Sigara Coil çeşitleri stoklarımızda bulunmamaktadır.

iQOS ve Heets Çeşitleri de En Çok Satılan Ürünler Arasında

iQos cihazları ve iQos cihazları için kullanılan Heets çeşitleri de normal sigarayı bırakma noktasında başarı sağladığı için en çok satışı yapılan ürünler arasında yer almıştır. Fiyat olarak standartların bir tık üstünde olsa da kalitesi ve çeşitliliği açısından hem Türkiye’de hem de yurtdışında büyük satış hacmine sahiptir.

2021 Yılının En Çok Satan Elektronik Sigara Markaları” başlıklı bu yazımızda merak ettiğiniz tüm soru, öneri ve taleplerinizi konu altında ki yorum bölümünden bizlere yazabilirsiniz. PodTurkey ekibimiz sorularınızı cevaplamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtmek ister.

2021 Yılının En Çok Satan Elektronik Sigara Markaları” yazısında 3 düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir